Condamnare în primă instanţă pentru agresorul de la "La Dolce Vita"

Condamnare în primă instanţă pentru agresorul de la "La Dolce Vita"
Şase ani de închisoare şi încă trei ani în care drepturile civile îi vor fi interzise- aceasta este pedeapsa stabilită, cel puţin în primă instanţă, de judecătorii Tribunalului Botoşani, în cazul unui botoşănean care în urmă cu câteva luni a înjunghiat cu un obiect tăietor un poliţist aflat în timpul liber.

Este vorba de Mugurel Constantin G., în vârstă de 39 de ani, care a fost prins la câteva ore de la comiterea faptei undeva în judeţul Bihor, cel mai probabil încercând să scape, părăsind ţara. Mai mult, instanţa a decis că inculpatul va trebui să plătească Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", în care poliţistul s-a refăcut după înjunghiere suma de 4247,39 lei, cheltuieli de spitalizare plus dobânda remuneratorie la aceasta.

De partea cealaltă, poliţistul rănit va primi de la inculpat suma de 20.000 lei cu titlul de daune morale şi suma de 5.000 lei cu titlul de daune materiale.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 14 spre 15 iunie anul acesta, la miezul nopţii, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani, în faţa restaurantului La Dolce Vita, inculpatul a lovit persoana vătămată, Dorin Rusz, cu un cuţit, cauzându-i-se o plagă perforantă pleuropulmonară dreapta (spaţiu IV intercostal drept), pentru vindecarea căreia sunt necesare 30-35 zile îngrijiri medicale şi care i-a pus în primejdie viaţa.


Citiţi şi: Agresorul polițistului botoșănean, scos în cătușe de la Parchet: "El m-a lovit primul" - FOTO, VIDEO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
3

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
99

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
74

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...