CNADNR vrea să fotografiezi drumurile României și te premiază

CNADNR vrea să fotografiezi drumurile României și te premiază
Pentru că banii patriei se pot da mai bine pe fotografii decât pe drumuri și șosele, CNADNR a decis să-i pună pe pasionații de fotografie pe drumuri, așa încât să facă poze bune pe care apoi Compania să le premieze.

Deși are probleme cu proiectarea drumurilor și șoselelor, CNADNR dorește să-ți ofere o serie de premii dacă ești talentat la fotografie și te înscrii în concursul foto al companiei de autostrăzi și drumuri.

Aceasta anunță pe Facebook că "cele mai bune și indedite fotografii, dar și cele mai reprezentative pentru Companie vor fi premiate și se va organiza o expoziție deschisă în acest sens în cadrul Ministerului Transporturilor". În mod surprinzător, concursul se va desfășura pe durata unui an de zile.

CNADNR va pune la bătaie trei premii: 12 premii lunare, un premiu de popularitate și un premiu mare. Primele recompense vor însemna cazare timp de un weekend la una dintre locațiile asigurate de către CNADNR, iar premiul cel mare va fi un aparat foto.

Concursul a început pe 4 martie, va dura un an de zile, iar un singur participant poate trimite maximum cinci fotografii pe lună.

Poți participa în fiecare lună, doar dacă postezi alte fotografii în luna viitoare, în acest fel o să ai mai multe șanse de câștig. Cum e de așteptat, fotografiile trebuie să-ți aparțină și să nu fie preluate din altă parte.

Dacă ai primit cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook a CNADNR ți se va oferi un weekend la una dintre locațiile asigurate de către Companie. După ce fotografia a fost postată pe Facebook, pozele trebuiesc trimise și în format print (JPG sau TIFF) la rezoluție maximă (minim A4 – maxim A1 la 300 dpi) la adresa presa@andnet.ro. Fotografiile vor trebui să fie însoțite și de datele tale.

CNADNR menționează că imaginile câștigătoare vor fi folosite în materialele de promovare offline și online ale Companiei, împreună cu semnătura autorului.

Așadar, dacă dorești să pui și tu umărul la construcția infrastructurii din România, trage o fugă pe la țară și fă niște poze frumoase. Numai să ai grijă la gropi. SURSA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
358

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
632

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
181

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...