CLIPUL ZILEI: Cum esti urmarit in supermarket!

CLIPUL ZILEI: Cum esti urmarit in supermarket!
"Intr-un magazin din Botosani, uite cum o draguta fata se pare ca-i haleste telefonul unui cetatean, fara nici o jena"! Acestea sunt cuvintele care insotesc imaginile postate pe YouTube, o tanara care se presupune ca s-ar afla intr-un magazin din Botosani fiind urmarita timp de aproape 2 minute, camerele video oprindu-se apoi pentru cateva secunde pe imaginea fetei care fusese surprinsa ascunzand un obiect in buzunar.

Nu se stie, insa, cum imagini filmate in interiorul unui market au fost postate pe internet, si nici daca a existat acordul conducerii firmei pentru a se face publice aceste inregistrari, avand in vedere ca nu s-a demonstrat cu certitudine ca tanara din imagini a furat cu adevarat ceva!

UPDATE, 13 octombrie: Persoana pagubita in supermarket a transmis redactiei un email care lamureste modul in care inregistrarea a fost postata pe You Tube:

"Buna ziua! Ma numesc Andrei, sunt din Suceava, dar lucrez in Botosani. Acum 2 zile in magazinul Lidl din Botosani mi-a fost furat telefonul. Am material video si foto (puse la dispozitie de conducerea magazinului in urma sesizarii la politie)", ne transmite suceveanul, incheind cu rugamintea de a face publice imaginile. 

Revenim cu precizarea ca scopul acestui material nu este de a face publica imaginea unui posibil infractor, ci de a atrage atentia asupra faptului ca inregistrarile dint-un supermarket sunt date publicitatii in acest mod.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
158

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
243

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
103

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...