Ce spune directorul Urban Serv despre reducerea chiriilor din hala de carne!

Ce spune directorul Urban Serv despre reducerea chiriilor din hala de carne!
Reprezentanții societății Urban Serv vor face un raport în ceea ce privește situația contractelor de închiriere a boxelor din hala de carne, pe care îl vor prezenta Executivului Primăriei, după ce 26 de agenți economici au solicitat reducerea prețului chiriei.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, susține că o astfel de măsură nu poate fi luată în timpul derulării unui contract.

Agenții economici care desfășoară activitate au amenințat că renunță la afaceri dacă chiria nu se va reduce, spunând că le este imposibil să plătească câte 1.800-2.100 de lei pe lună, în condițiile în care vânzările le-au scăzut.

Ei au cerut ca tariful de închiriere a boxelor să scadă de la 40 de euro pe mp la 20 de euro.

"Valoarea chiriilor din actualele contracte a fost stabilită în baza unei licitații. Orice modificare a tarifului nu se poate face decât odată cu încetarea valabilității contractului și este imputabilă de către organele abilitate. Nu ai voie să modifici un tarif obținut din licitație, comerciantul nu a fost forțat să participe la licitație. A fost consimțământul lui, dacă nu i-ar fi convenit tariful nu participa la licitație", a precizat Simion Drelciuc.

Directorul Urban Serv susține că se va face o analiză pentru a se vedea dacă se poate reduce tariful de 240 de lei pentru spațiile comune.

"Vom face o analiză să vedem dacă acea componentă comună poate fi redusă. Un raport complet vom avea în jurul datei de 10 octombrie în ceea ce privește o situație clară asupra spațiilor respective, respectiv valoarea chiriei, durata contractului", a mai afirmat directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
73

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
116

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
18

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...