Ce spune directorul Urban Serv despre reducerea chiriilor din hala de carne!

Ce spune directorul Urban Serv despre reducerea chiriilor din hala de carne!
Reprezentanții societății Urban Serv vor face un raport în ceea ce privește situația contractelor de închiriere a boxelor din hala de carne, pe care îl vor prezenta Executivului Primăriei, după ce 26 de agenți economici au solicitat reducerea prețului chiriei.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, susține că o astfel de măsură nu poate fi luată în timpul derulării unui contract.

Agenții economici care desfășoară activitate au amenințat că renunță la afaceri dacă chiria nu se va reduce, spunând că le este imposibil să plătească câte 1.800-2.100 de lei pe lună, în condițiile în care vânzările le-au scăzut.

Ei au cerut ca tariful de închiriere a boxelor să scadă de la 40 de euro pe mp la 20 de euro.

"Valoarea chiriilor din actualele contracte a fost stabilită în baza unei licitații. Orice modificare a tarifului nu se poate face decât odată cu încetarea valabilității contractului și este imputabilă de către organele abilitate. Nu ai voie să modifici un tarif obținut din licitație, comerciantul nu a fost forțat să participe la licitație. A fost consimțământul lui, dacă nu i-ar fi convenit tariful nu participa la licitație", a precizat Simion Drelciuc.

Directorul Urban Serv susține că se va face o analiză pentru a se vedea dacă se poate reduce tariful de 240 de lei pentru spațiile comune.

"Vom face o analiză să vedem dacă acea componentă comună poate fi redusă. Un raport complet vom avea în jurul datei de 10 octombrie în ceea ce privește o situație clară asupra spațiilor respective, respectiv valoarea chiriei, durata contractului", a mai afirmat directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A mers toată noaptea ca să nu întârzie în prima zi de muncă. Impresionat, patronul i-a dăruit o mașină! VIDEO

astăzi, 08:04
60

Un student din New Orleans, Louisiana, care și-a pierdut locuința în dezastrul provocat de uraganul Katrina, a primit în dar o mașină nouă de la șeful său după ce a mers toată noa...

Botoșăneanul care a primit un rinichi de la fratele său va fi externat. "Pacientul se recuperează foarte bine", spun medicii ieșeni!

astăzi, 07:27
58

Medicii Spitalului "Parhon" din Iasi vin cu vesti bune. Pacientul care a fost supus in cursul saptamanii trecute unui transplant renal se recupereaza conform asteptarilor, iar functia renala...

Un copil de trei ani a murit sub ochii îngroziți ai mamei!

astăzi, 07:02
2008

Accident cumplit, în noaptea de marți spre miercuri, într-un sat din județul Botoșani! Echipajul medical de la Serviciul Județean de Ambulanță, chemat să salveze viața unui copil d...