Ce spune directorul Urban Serv despre reducerea chiriilor din hala de carne!

Ce spune directorul Urban Serv despre reducerea chiriilor din hala de carne!
Reprezentanții societății Urban Serv vor face un raport în ceea ce privește situația contractelor de închiriere a boxelor din hala de carne, pe care îl vor prezenta Executivului Primăriei, după ce 26 de agenți economici au solicitat reducerea prețului chiriei.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, susține că o astfel de măsură nu poate fi luată în timpul derulării unui contract.

Agenții economici care desfășoară activitate au amenințat că renunță la afaceri dacă chiria nu se va reduce, spunând că le este imposibil să plătească câte 1.800-2.100 de lei pe lună, în condițiile în care vânzările le-au scăzut.

Ei au cerut ca tariful de închiriere a boxelor să scadă de la 40 de euro pe mp la 20 de euro.

"Valoarea chiriilor din actualele contracte a fost stabilită în baza unei licitații. Orice modificare a tarifului nu se poate face decât odată cu încetarea valabilității contractului și este imputabilă de către organele abilitate. Nu ai voie să modifici un tarif obținut din licitație, comerciantul nu a fost forțat să participe la licitație. A fost consimțământul lui, dacă nu i-ar fi convenit tariful nu participa la licitație", a precizat Simion Drelciuc.

Directorul Urban Serv susține că se va face o analiză pentru a se vedea dacă se poate reduce tariful de 240 de lei pentru spațiile comune.

"Vom face o analiză să vedem dacă acea componentă comună poate fi redusă. Un raport complet vom avea în jurul datei de 10 octombrie în ceea ce privește o situație clară asupra spațiilor respective, respectiv valoarea chiriei, durata contractului", a mai afirmat directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lider sindical al polițiștilor botoșăneni: "La Botoșani s-a instaurat o frică de a reproșa șefilor"

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
1301

Problemele cu care se confruntă polițiștii și neajunsurile din sistem de multe ori nu sunt transmise mai departe și șefilor.Asta susține Virgil Bordei, lider la nivel local al Confederație...

Poliţiştii şi jandarmii botoşăneni, acuzaţi de lipsă de reacţie în cazul scandalului produs de rromi în curtea Spitalului Mavromati

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
1393

În şedinţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, fostul şef al acestei structuri din mandatul trecut şi fost şef al Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău, şi-a îndemnat foştii co...

Avertizare meteo: Ploi și vânt!

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
743

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenționare meteo de ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului.În zonele de munte, precum și &ici...