Ce faceau senatorii in timp ce sinistratii plangeau...

Ce faceau senatorii in timp ce sinistratii plangeau...

LIVIU CAMPANU

"Independentii" din Parlament, printre care si senatorul de Botosani Liviu Campanu, au inceput marti o disputa pe tema constituirii grupului parlamentar de prietenie cu Republica Irak.

Liderul senatorilor independenti, Liviu Campanu, a cerut eliminarea de pe ordinea de zi a acestei teme pentru ca independentii nu au primit niciun loc in grupul de prietenie, relateaza CronicaRomana.

Campanu a afirmat intr-un final ca, pentru moment, independentii renunta la un loc in grupul de prietenie cu Irak. Constituirea grupului de prietenie a fost votata apoi cu o larga majoritate.

Adrian Solomon de la PSD a subliniat ca discutia a fost o pierdere de vreme si ca in loc sa fi discutat macar "cinci minute" despre salariile medicilor, politistilor si pompierilor implicati in actiuni in zonele inundate, s-a pierdut "o ora cu discutii despre cine pleaca in Irak", scrie ziare.com.

Cateva ore mai tarziu, senatorul Liviu Campanu a avut o interventie telefonica la postul Realitatea TV, moderatoarea incercand sa afle de ce parlamentarul care a ajuns senator datorita voturilor cetatenilor care ieri se luptau cu apele nu se afla in mijlocul sinistratilor, preferand sa se "bata" pentru Grupul de prietenie romano-irakian.

Reactia lui Liviu Campanu a starnit indignarea celor din studioul Realitatea, senatorul raspunzand: "Au mai fost si altadata inundatii". Reactii dure au fost nu numai din partea moderatoarei, cetatenii apeland chiar si numarul redactiei Stiri Botosani, pentru a-si manifesta supararea fata de senatorul de Botosani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
66

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
16

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
150

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...