GEORGESCU, manager APA GRUP: "Numai Dumnezeu poate restabili situatia rapid!"

GEORGESCU, manager APA GRUP: "Numai Dumnezeu poate restabili situatia rapid!"
Fara apa pana la oprirea ploilor! Asta este situatia pentru o mare parte a botosanenilor, care au ramas de marti dupa-amiaza fara apa curenta, din cauza ca Apa Grup a scazut debitul apei spre furnizare, in urma ploilor abundente din ultima perioada, desi initial societatea informa populatia, in cursul zilei de luni, ca se va limita doar debitul apei furnizate, in special pe timpul noptii, intre orele 23.00 - 5.00.

Potrivit reprezentantilor Apa Grup, posibilitatea sa fie intrerupta furnizarea apei si pe timpul zilei era doar la etajele superioare ale blocurilor de locuinţe, din zonele înalte ale municipiului Botoşani.

Directorul societatii Apa Grup a precizat in aceasta diminieata, pentru Stiri.Botosani, ca nu este inregistrata nicio avarie, doar ca nu se poate da drumul la conducte de la barajul Bucecea, in conditiile in care apa de acolo e plina cu noroi, intrucat s-ar infunda tevile, lucru ce ar afecta foarte mult Botosaniul.

"Daca mie imi intra noroi in statia de alimentare ce vreti sa fac, sa las sa intre noroiul in instalatie? A trebuit sa salvez situatia. Pe de alta parte mor oameni inecati si acum lumea spune ca nu avem apa, dar am anuntat situatia asta, ca vor fi probleme si vor fi in continuare, pana nu se restabileste debitul pe Siret ce pot sa fac? Nu depinde de mine, sunt situatii care ne depasesc pe toti, numai Dumnezeu poate restabili situatia rapid", a spus Maricel Georgescu.

Societatea Apa Grup a primit in aceasta dimineata o noua atentionare din Ucraina ca urmeaza sa vina un val mare de apa, de aceea angajatii societatii nu au posibilitatea inca de a mari debitul apei de furnizare catre populatie.

"Daca bag apa care asta in instalatii nu mai avem apa trei luni in Botosani, se inunda totul, omul care nu stie sa intre. Situatia se schimba de la ora la ora. Apa care vine la barajul de la Bucecea face tot un noroi, si daca ii dam drumul pe instalatii infunda tot", a adaugat Georgescu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
24

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
76

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
362

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...