Caravana Off-Road Polaris la Carrefour Botosani

Mare prezentare de autovehicule off-road la Carrefour Botosani!

Dealerul de ATV-uri si vehicule off-road Polaris, ANANIA AUTO CENTER, din Roman, va fi prezent la Carrefour Botosani incepand de joi, 15 iunie a.c., retailerul lansand invitatia celor mici si celor mari, pasionati de motoare si off-road de a participa la expozitie.

Caravana Off-Road Polaris la Carrefour Botosani

 Expo Off Road  Carrefour Botosani

Piesa de rezistenta a celor de la Polaris, RZR livrează echilibrul perfect între performanțe, senzații, manevrabilitate și confort - toate acestea fiind amplificate prin intermediul a peste 275 de Accesorii Tehnice Polaris®”,  gasim in descrierea bestiei cu patru roti.
 



ATV-uri de toate marimile si configuratiile vor fi prezente pentru admirat si in interiorul galeriei Botosani Shopping Center dar si in parcare, unde starul prezentarii, triciclul Polaris Slingshot, de 400 CP, va delecta asistenta cu drifturi. „Slingshot® este o motocicletă cu 3 roți. Nu este un automobil, se manevrează diferit față de autoturismele convenționale dar îți garantează senzații pe care nu le poți trăi la volanul unui automobil cu patru roți. Beneficiezi de ultimele inovații tehnologice într-un cockpit ce te va face să te simți ca la curse”, conform celor de la Dealer Polaris.

 


Carrefour Botosani va asteapta cu o experienta motoristica unica!

(P).