Botoșani: 73 de elevi, găsiți de polițiști în baruri și săli de internet!

Botoșani: 73 de elevi, găsiți de polițiști în baruri și săli de internet!
Poliţiştii botoşăneni au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii absenteismului şcolar, a faptelor comise cu violenţă şi a altor fapte antisociale comise de elevi precum şi pentru depistarea persoanelor ce comercializează substanţe interzise elevilor, în ziua de 07.11.2013,  între orele 11,oo-13,oo, pe raza municipiului Botoşani.
           
La acţiune au participat 30 poliţişti şi 2 comisari din cadrul Comisariatului judeţean pentru protectia consumatorilor Botoşani.
           
În cadrul acţiunii au fost verificate 30 de unităţi de alimentaţie publică şi săli de internet, în care au fost depistaţi 73 de elevi.

Au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 500 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun şi 5 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 3000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 republicată privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
            
Poliţiştii de proximitate vor face verificări la unităţile de învăţământ pentru a stabili dacă elevii depistaţi lipseau motivat sau nu de la ore, urmând ca unităţile şcolare să dispună măsuri conform regulamentelor de ordine interioară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
262

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
438

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...