REVOLTATOR. Chevron vrea sa cumpere tacerea protestatarilor din Pungesti. A trimis falsi jurnalisti

REVOLTATOR. Chevron vrea sa cumpere tacerea protestatarilor din Pungesti. A trimis falsi jurnalisti
Culmea tupeului din partea strainilor de la Chevron. Dupa ce au vazut ca risca sa piarda potul cel mare de la Pungesti, Chevron si-a infiltrat mai multi angajati, acestia fiind insarcinati cu propaganda. Echipele Chevron au descins in satele din comuna Pungesti, incercand sa-i convinga pe oameni sa voteze in favoarea exploatarii gazelor de sist prin fracturare hidraulica, prezentand beneficiile acstor zacaminte pentru zona.

Gestul impardonabil facut de americani a fost facut pe fondul deciziei Prefecturii Vaslui, care a dat unda verde pentru referendum, pe 24 noiembrie, privind gazele de sist. Astfel, compania si-a trimis firmele de PR in teren. Nesimtirea acestora a mers mult mai departe, cei trimisi pentru a face posibil un rezultat in favoarea Chevron la referendum avand neobrazarea de a se recomanda ca jurnalisti de la publicatiile locale Monitorul si Obiectiv de Vaslui, spunand ca au nevoie de numele si adresa cetatenilor pentru a le trimite ziare gratuit.

Ulterior, dupa ce au fost luati la intrebari, acestia au recunoscut ca nu sunt ziaristi. Cand oamenii si-au dat seama ca sunt mintiti, au inceput sa-i filmeze.

Rezultatul: PR-istii de la Chevron au luat-o la sanatoasa.

S-a aflat insa ca de fapt sunt angajati ai unei firme de consultanta din Bucuresti, dovedind ca unii romani sunt dispusi sa-si vanda tara strainilor fara a avea nici o remuscare, se arata pe site-ul vrn.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
4

PreÈ™edintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să È›inem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
52

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
54

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...