Bio Cleaning Nord – spălătoria ecologică din Botoșani

Interesul nostru este să vă alăturaţi clienţilor mulţumiţi care ne recomandă!

Dorinţa oricărui manager este ca afacerea lui să fie una impecabilă. Noi am inţeles acest lucru, aşa că serviciile pe care le oferim sunt, la rândul lor, impecabile. Ne caracterizează atenţia la detalii, responsabilitatea asumată, personalul bine instruit şi echitabilitatea calitate - preţ. Iar grija pe care o avem pentru propria noastră imagine demonstrează respectul faţă de afacerea clienţilor noştri şi faţă de munca pe care o prestăm.

Bio Cleaning Nord – spălătoria ecologică din Botoșani

 Bio Cleaning Nord  Stiri.Botosani.Ro

În prezent firma noastră este structurată astfel:

Divizia servicii curățenie profesională - asigurăm toată gama de servicii pentru curățenie, de la apartamente și vile până la birouri, spitale, clinici, spații comerciale, depozite și întreprinderi.

Divizia spălătorie și curățătorie ecologică - oferim servicii de curățătorie și spălătorie pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Pentru că vrem să avem grijă de mediul înconjurător, ținem la sănătatea clienților noștri și respectăm hainele acestora, folosim detergenți biodegradabili cu PH neutru și balsamuri ecologice ce conferă finețe fibrelor, prezervând calitatea și culoarea acestora.          

Divizia întreținere și amenajare spații verzi - pentru a avea grădini și spații verzi bine întreținute apelați la firma noastră, dotată cu o echipă de profesioniști  în domeniu, mașini speciale și nu în ultimul rând dragostea pentru natură.

Divizia comercializare produse cosmetice BIO din culturi organice - produsele Mon Platin DSM sunt create de oamenii de știința de la Mon Platin, Israel și sunt produse fara parabeni, sunt testate microbiologic și dermatologic, nu conțin agentul chelator EDTA, nu sunt testate pe animale, sunt supuse testului pentru nichel, crom și cobalt, nu conțin ingrediente de origine animală și sunt alcătuite din namolul și mineralele unice care se găsesc doar în Marea Moartă.

Toate acestea numai cu echipamente profesionale, soluţii speciale de curăţat şi personal calificat, în timp record şi la preţuri fără concurenţă.





Servicii oferite:

SERVICII CURATENIE PROFESIONALA 
INTRETINERE SI AMENAJARE SPATII VERZI

SPALATORIE SI CURATATORIE ECOLOGICA
COMERCIALIZARE PRODUSE COSMETICE BIO DIN CULTURI ORGANICE

BIO CLEANING NORD

oferă servicii profesionale de curăţenie dintre cele mai variate, pe bază de contract: zilnic, săptămânal, lunar, permanent sau ocazional, adaptându-ne după cerinţele şi preferinţele fiecărui client in parte.

Informatii si contact la:

Bio Cleaning Nord - BOTOSANI
Adresa : Calea Naţională, în apropierea bazarului

www.biocleaningnord.ro

0752220402 sau 0752220404