Câştigătorii concursului „Micii Pompieri” - FOTO

Astăzi, începând cu ora 10.00, la Grădiniţa nr. 8 din municipiul Dorohoi, s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului pentru preşcolari “Micii Pompieri”, organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “ Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.
Câştigătorii concursului „Micii Pompieri” - FOTO
La start s-au aliniat 19 echipaje aparţinând Grădiniței Negrești, Grădiniței Drăgușeni, Grădiniței nr. 8 Dorohoi, Grădiniței nr. 22 Botoșani, Grădiniței ”Ștefan cel Mare” Dorohoi, Grădiniței ”Albă ca Zăpada” Dorohoi, Grădiniței Concești, Grădiniței Dolina Leorda, Grădiniței nr. 23 Botoșani, Grădiniței Flămânzi, Grădiniței ”Șotron” Botoșani, Grădiniței nr. 6 Dorohoi, Grădiniței Nicolae Bălcescu, Grădiniței Vlădeni Deal, Grădiniței Săveni, Grădiniței nr. 15 Botoșani, Grădiniței ”Micii Cercetași”, Grădiniței nr. 19 Botoșani și Grădiniței nr. 14 Botoșani.
 
Pe parcursul desfăşurării probei teoretice, copiii au demonstrat că stăpânesc noţiunile elementare din domeniul situaţiilor de urgenţă, rezolvând într-un timp scurt un chestionar tip grilă cu 10 întrebări despre prevenirea incendiilor. La proba practică, concurenţii au realizat un desen/pictură cu teme din domeniul situaţiilor de urgenţă şi au prezentat lucrările în faţa juriului.
 
Primul loc a fost ocupat de echipajele Grădinițelor nr. 8 Dorohoi și ”Șotron” Botoșani. Premiul II a fost adjudecat de preşcolarii de la Grădinițele nr. 22 Botoșani și ”Albă ca Zăpada” Dorohoi, iar premiul trei de echipajele Grădinițelor nr. 6 Dorohoi și nr. 15 Botoșani.
 
Câștigătorii au primit diplome, cupe, medalii, dar și aprecierea personalului ISU Botoșani angrenat în această activitate.

 


 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
45

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
38

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
271

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...