Bărbat cu un portofel suspect, depistat în Centrul Vechi! Ce le-a spus polițiștilor! FOTO
UPDATE!

Bărbat cu un portofel suspect, depistat în Centrul Vechi! Ce le-a spus polițiștilor! FOTO
Un bărbat a fost ridicat, vineri dimineață, din Centrul Vechi de către polițiștii locali, asupra sa fiind găsit un portofel care nu îi aparținea.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din Dorohoi, se afla în apropierea unei ghene de gunoi și a fost surprins de o patrulă a Poliției Locale chiar în timp ce verifica interiorul portofelului.

Luat la întrebări, Corneliu M. le-a spus polițiștilor că a găsit portofelul în Piața Centrală și ar fi vrut să îl predea posesorului. Asupra sa a fost găsită și o sumă de bani care corespundea cu valoarea înscrisă pe un cupon de pensie găsit în portofel, dar bărbatul a inventat o poveste spunând că a câștigat banii după ce a jucat o noapte întreagă la păcănele.

Dorohoianul a dus la sediul Poliției Locale, după care  a fost predat lucrătorilor Inspectoratului de Poliție Județean în vedea continuării cercetărilor. Portofelul va fi predat persoanei căreia îi aparține.

UPDATE:
Femeia al cărei portofel a fost furat a reclamat acest lucru la Poliție. Bărbatul asupra căruia a fost găsit protofelul va fi anchetat pentru furt. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
76

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
543

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
107

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...