Avertisment ferm către directorii de deconcentrate din Botoșani! "De data aceasta este o chestie foarte serioasă!"

Avertisment ferm către directorii de deconcentrate din Botoșani! "De data aceasta este o chestie foarte serioasă!"
Directorii instituțiilor deconcetrate din județul Botoșani nu vor avea voie sub nicio formă să se implice în campania electorală pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Avertismentul vine din partea prefectului Dan Nechifor, care le va pune în vedere directorilor acest lucru în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, iar cei care vor dori să intre în cursa pentru parlamentare vor trebui să renunțe la funcția de conducere. 

"Am să atenționez șefii de deconcetrate pentru că și noi în viceodonferință am fost atenționați vizavi de implicarea în campania electorală. Îi voi atenționa să nu se implice în niciun fel. De data aceasta este o chestie foarte serioasă mesajul transmis de Ministerul Afacerilor Interne pentru noi și eu la rândul meu voi transmite mesajul trimis de primul-ministru. Vor să candideze, nicio problemă, dar să își dea demisia din funcție și să candideze. Vor să facă campanie electorală, să se ducă. În cazul în care vor fi implicați în orice fel într-o chestie electorală voi sesiza ministerul de resort", a precizat prefectul Dan Nechifor.

La Botoșani sunt mai mulți șefi de instituții care și-au manifestat intenția de a candida pentru un mandat de deputat sau senator. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1176

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
388

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
297

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...