Avalanşă de reclamaţii la adresa unui depozit de materiale de construcţii!

Curg reclamaţiile la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Botoşani la adresa unui depozit de materiale de construcţii care are punct de lucru şi în Botoşani şi care a intrat în faliment.

Avalanşă de reclamaţii la adresa unui depozit de materiale de construcţii!

 Neculai Rata  

Ştiri.botoşani.ro a prezentat la începutul acestei luni cazul unor botoşăneni care au achiziţionat materiale de construcţii de la depozitul Duo Mat Retail, punct de lucru la Lebăda, pentru care au plătit sume mari, marfa fiind lăsată în custodie. Când au mers să recupereze materialele gata plătite au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută: punctul de lucru de la Lebăda al Duo Mat era gol şi închis.

De atunci, oamenii s-ai adresat mai multor instituţii, inclusiv la Poliţie şi Parchet. Numai la Protecţia Consumatorului au fost depuse cinci reclamaţii într-o singură zi.

“S-au primit în jur de 15 reclamaţii referitoare la firma SC Duo Mat din Suceava, punct de lucru în Botoşani. Reclamaţiile se referă la faptul că s-au achitat facturi pentru materiale de construcţii, produsele au rămas în custodie şi sunt valori foarte mari.  Sumele sunt între 8.000 şi 38.000 de lei. Din informaţiile noastre firma este în faliment, toate reclamaţiile le-am dirijat către CJPC Suceava unde este sediul firmei, urmează ca mai departe instanţa de judecată, în funcţie de procedura de faliment, să se pronunţe”, a precizat Neculai Raţă, comisar în cadrul CJPC Botoşani.

Păgubiţii au făcut investigaţii în privinţa Duo Mat Retail şi au aflat că a fost cumpărată de o firmă din Suceava, Daily Group Suceava, însă când au mers la Suceava să îşi ceară materialele, noii administratori ai firmei le-au spus că nu au nicio obligaţie faţă de clienţii din Botoşani.

Citeşte şi Botoşăneni furaţi de zeci de mii de lei de administratorii unui depozit de materiale de construcţie

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
280

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
479

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...