Autocar botoşănean, "împotmolit" în Bistriţa- Năsăud

Autocar botoşănean, "împotmolit" în Bistriţa- Năsăud
Pasagerii unui autocar care au plecat din Botoşani în această dimineaţă au rămas în mijlocul Bistriţei- Năsăud, aşteptând ca firma de transport să le trimită un autocar de schimb sau ca cel cu care au călătorit până acolo să fie reparat.

Marţi dimineaţă, din Autogara Botoşani a plecat o cursă Botoşani- Cluj, aparţinând Atlassib. Pe drum, însă, autocarul s-a defectat, astfel că toţi călătorii au fost debarcaţi în mijlocul drumului, la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Bistriţa. Norocul lor a fost că din urmă venea un alt autocar şi care i-a preluat pe călători, transportându-i până în autogara Bistriţa.

"De aici, călătorii care aveau bilete de avion din Cluj au fost preluaţi, astfel încât să nu piardă avionul, iar ceilalţi au sunat la firmă, să afle ce se întâmplă mai departe cu ei şi li s-a spus că în 5 minute ajunge autocarul. Aşa a fost, acum suntem toţi în autocar şi ne continuăm drumul", povesteşte unul dintre călători.

Informaţia a fost confirmată şi de reprezentanţii Atlassib Botoşani, care au susţinut că niciunul dintre călători nu a pierdut avionul şi că, în ciuda incidentului nedorit, călătorii vor ajunge la destinaţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
34

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
92

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
48

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...