Anuntati Politia daca ati vazut-o pe Simfora!

Anuntati Politia daca ati vazut-o pe Simfora!
A plecat de acasă cu un tânăr din municipiul Suceava şi nu s-a mai întors! Cine poate furniza relaţii în legătură cu minora dispărută este rugat să sune la 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
UNGUREANU SIMFORA LOREDANA este născută la 05.03.1994, în comuna Cristinești, judeţul Botoşani, domiciliată în sat Baranca, comuna Cristinești, judeţul Botoşani.

În ziua de 07.08.2011 minora a plecat de la domiciliu, împreună cu un tânăr din municipiul Suceava, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,50-1,60 m, greutate – 50 kg, păr negru, ochi negri.
Nu are semne particulare.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această minoră este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
215

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
355

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...