Angajaţii din Sănătatea botoşăneană rămân în grevă generală!

Angajaţii din Sănătatea botoşăneană rămân în grevă generală!
Salariaţii din sistemul de sănătate botoşănean nu renunţă la proteste şi vor fi şi în cursul zilei de marţi în grevă generală.

Sindicaliştii susţin că în lipsa unor decizii concrete prin care să le fie rezolvate dolenţele nu renunţă la proteste. Greva generală a fost declanşată luni în toate spitalele botoşănene, la acţiune participând membrii Federaţiei Sanitas.

În cursul zilei de marţi, şi angajaţii de la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoşani vor ieşi în curtea unităţii sanitare pentru a protesta.

Şi în cursul zilei de marţi vom fi în grevă generală. Au avut loc nişte discuţii la comisii, ni s-a spus că ne au în vedere dar noi până când nu avem o hârtie scrisă şi o soluţie concretă ne continuăm protestul", a precizat Lia Temciuc, liderul Sanitas din cadrul Spitalului Judeţean.  

Pe perioada grevei în spitale activitatea este asigurată de o treime din personal, fiind asigurate totodată şi urgneţele medico-chirurgicale. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
6

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
157

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
385

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...