ACCIDENT! O şoferiţă s-a dat cu maşina peste cap, pe drumul Botoşani-Dorohoi! FOTO

ACCIDENT! O şoferiţă s-a dat cu maşina peste cap, pe drumul Botoşani-Dorohoi! FOTO
O tanara a fost rănită, marţi după-amiază, după ce maşina la volanul căreia se afla s-a dat de câteva ori peste cap pe drumul naţional Botoşani-Dorohoi.

Simona C., in varsta de 26 de ani, aflată la volanul unui Matiz, înmatriculat în Prahova, se deplasa dinspre Dorohoi către Botoşani iar la intersecţia cu drumul judeţean către Bucecea, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a părăsit partea carosabilă, a lovit o cioată, după care s-a dat de câteva ori cu autoturismul peste cap, ajungând cu roţile în sus.

Un martor la accident a sunat la 112, la faţa locului ajungând o Ambulanţă. Cadrele medicale i-au acordat victimei primele îngrijiri, după care au transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe. Ea a fost diagnosticata cu un traumatism cranio-cerebral, o fractura de femur drept si un traumatism de cot stang.

Potrivit poliţiştilor botosaneni, accidentul a avut loc pe fondul neadapartarii vitezei la carosabilul umed. Un echipaj radar al Politiei Rutiere a vazut-o pe soferita in localitatea Leorda, insa aceasta nu avea viteza acolo, insa dupa ce a trecut de localitatea Cervicesti s-a dat cu masina peste cap.

Soferii spun ca drumul Botosani - Dorohoi devine noul drum periculos al judetului Botosani, dupa ce drumul Botosani - Suceava a fost reparat. 












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
152

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
113

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
178

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...