Pus să muncească în folosul comunităţii, după ce a vândut droguri!

Pus să muncească în folosul comunităţii, după ce a vândut droguri!
Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Dorohoi, a fost condamnat, marţi, de magistraţii Tribunalului Botoşani după ce în vara anului 2014 a fost prins în timp ce vindea canabis, în Suceava.

Andrei H. a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de doi ani. De asemenea, instanţa l-a obligat să  presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, respectiv activităţi edilitar gospodăreşti la dispoziţia Primăriei municipiului Dorohoi, pe o perioadă de 60 de zile. Sentinţa nu este însă definitivă.

De altfel, tânărul a recunoscut totul în faţa procurorilor de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, semnând şi un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Botoşăneanul a fost prins în august, anul trecut, în timp ce vindea aproape 10 de grame de canabis în Suceava cu 50 de lei.
Anchetatorii au mai confiscate de la el aproape 250 de grame de cannabis. El a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri de risc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
48

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
53

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
35

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...