A spulberat un gard și s-a răsturnat cu mașina într-o curte din municipiul Botoșani! FOTO
ACCIDENT!

A spulberat un gard și s-a răsturnat cu mașina într-o curte din municipiul Botoșani! FOTO
Un accident spectaculos a avut loc, miercuri dimineață, pe o stradă din municipiul Botoșani, un șofer răsturnându-se cu mașina într-o curte.

Acesta se deplasa pe strada Cișmea cu o Dacia Solenza și la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul volanului și s-a dat de mai multe ori peste cap, spulberând un gard și răsturnându-se pe cupolă într-o curte, foarte aproape de casă.

Șoferul, în vârstă de 57 de ani, a reușit să iasă singur din autoturism și a scăpat cu doar câteva zgârieturi.

La fața locului au ajuns și polițiștii, conducătorul auto fiind luat pentru declarații. Bărbatul se afla singur în autoturism. 

Un accident similiar a avut loc, marți seară, pe drumul național Botoșani-Dorohoi, la Dealu Mare. Din cauza vitezei, un șofer a ajuns în curtea unei locuințe, după ce s-a dat peste cap cu mașina.  Nu au fost înregistrate victime. 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
105

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
61

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
159

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...