12 sanctiuni aplicate agentilor economici care comercializeaza produse specifice Pastelui!

12 sanctiuni aplicate agentilor economici care comercializeaza produse specifice Pastelui!
Peste o suta de controale au fost efectuate de Directia Sanitar-Venerinara si pentru Siguranta Alimentelor Botosani in ultimele trei saptamani, la tot ceea ce inseamna produse destinate sarbatorilor pascale.

"Problemele pe care le-am intalnit au fost deficiente de igiena, deficienta de manipulare necorespunzatoare a produselor, transport de animale fara autorizatie de transport pentru masina respectiva si fara certificate insotitoare", a precizat Minodora Vasiliu, director DSVSA Botosani.

Numarul total de sanctiuni aplicate a fost de 12, pe secţiunea animal, sapte amenzi in valoare de 6.900 de lei, pe sectiunea nonanimal cinci amenzi in valoare de 8.000 de lei, iar ca avertismente, pe secţiunea animal, sapte avertismente, iar pe secţiunea nonanimal, noua avertismente.

Potrivit celor relatate de sefa DSVSA, cele mai des intalnite nereguli au fost la manipularea necorespunzatoare a produselor. Sanctiunile s-au dat mai ales la agenti economici din mediul rural.

"In Botosani sunt doua puncte autorizate unde se comercializeaza miei, unul in Piata Centrala, in hala veche, si altul in hala noua. Oamenii din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare, pe langa controlul asupra celor care comercializeaza, distribuie si materiale privind aceasta campanie de sprijin", a conchis Dora Vasiliu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
282

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
489

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...