1 IUNIE - Special pentru copii! - VIDEO (Cleopatra Stratan)

1 IUNIE - Special pentru copii! - VIDEO (Cleopatra Stratan)
Copiii din Botosani au astazi mai multe posibilitati de a petrece intr-un mod placut ziua de 1 iunie!

Cateva institutii isi deschid portile, pentru ca micutii sa intre in lumea celor mari. Preotii vor vizita in spitale copiii aflati in suferinta, iar Vis de Artist ofera si alte surprize.

In gradinite, scoli, prichindeii vor marca in fel si chip ziua lor, pentru ca la final, fara discutie, sa se bucure de prajituri si sucuri!

 

Elevii pot intra astazi, de Ziua Copilului, in incinta sediului Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Botosani, pentru a vedea cum se pregatesc politistii de frontiera pentru misiunile pe care le fac.

"Incepand cu ora 10.00, cei mici vor putea vedea armamentul, echipamentele politistilor de frontiera, autovehiculele din dotare si vor putea obtine informatii despre munca angajatilor direct de la politisti", a precizat subinspector de politie Minodora Racnea, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Botosani.

Copiii vor primi din partea politistilor de frontiera dulciuri si bauturi racoritoare.

 

Tot astazi, Inspectoratul Judetean de Jandarmi este dispus sa primeasca musafiri, atat copii, cat si adulti, intre orele 13.00 si 16.00. Copiii vor putea vizita o parte din sediul inspectoratului: biroul inspectorului sef, locul de pastrare a Drapelului de lupta al unitatii, sala traditiilor, dispeceratul unitatii.

"La final, cei care vor fi alaturi de noi, in ziua de 1 iunie, vor putea viziona un film despre Jandarmeria Romana", a declarat lt. col. Constantin Morosanu, comandantul IJJ Botosani.

 

Asociatia culturala Vis de Artist, initiaza astazi proiectul COMUNICA PRIN ARTA!, desfasurat la Botosani in luna iunie a acestui an. Astazi are loc decernarea premiilor participantilor la Concursul de arta plastica Vis de Artist, ce s-a desfasurat in perioada 15 – 28 mai.

Desenele copiilor care se vor clasa pe primul loc vor fi publicate in brosura Comunica prin arta! si vor fi incluse in expozitia cu lucrarile premiate ce va fi vernisata duminica, 7 iunie, la Cinema Unirea, incepand cu ora 10.30, dupa care doritorii vor putea viziona un film de desene animate pentru copii, beneficiind de reducere de pret.

 

Nici micutii aflati in suferinta nu sunt uitati. La Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Botosani, incepand cu ora 12.00, va fi savarsita de catre un sobor de preoti slujba Acatistului Bunei Vestiri, urmata de rugaciuni pentru copii.

Dupa-amiaza, incepand cu ora 19.00, la Spitalul de Copii Cuvioasa Parascheva Botosani, un sobor de preoti va savarsi slujba Acatistului Sfantului Stelian, ocrotitorul copiilor, urmata de rugaciuni speciale pentru copii si elevi.

In continuare, corul de copii Micul crestin, condus de prof. Elena Foca, va sustine un miniconcert dedicat tuturor copiilor.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de elevi botoșăneni au participat la Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!” (foto, video)

Vineri, 10 Mai 2024
146

Vineri dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!&...

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

Vineri, 10 Mai 2024
4706

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...

Vrei să devii jandarm? Mai ai doar patru zile la dispoziție pentru a păși spre o carieră în Jandarmeria Română!

Vineri, 10 Mai 2024
271

Jandarmii din imagini au făcut acest „pas" cu câțiva ani în urmă, din dorința de a avea un loc de muncă sigur, care să le ofere satisfacții profesionale și personale și...