Botoşănean mort în condiţii suspecte, într-un bar!

Botoşănean mort în condiţii suspecte, într-un bar!
Politistii fac in cauza cercetari privind savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, urmand a se dispune procedural.

Un tanar de 29 de ani, din comuna Corni, judetul Botosani a decedat in conditii suspecte intr-un bar din municipiul Suceava.

Duminica, in jurul orei 10:00, acesta s-a deplasat la un local din Piata Mica, din municipiul Suceava, pentru a verifica aparatele de joc electronice pe care societatea la care lucra le detinea acolo. In bar, tanarul a consumat bauturi alcoolice, iar in jurul orei 13:00 i s-a facut rau, motiv pentru care a fost solicitata interventia ambulantei.

Echipajul medical care a sosit la fata locului a executat manevre de resuscitare, constatand decesul acestuia.

Trupul neinsufletit al tanarului a fost depus la morga Spitalului Judetean Suceava, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Politistii fac cercetari in cauza privind savarsirea infractiunilor de "ucidere din culpa" si "nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca", urmand a se dispune procedural.

Sursa:  InformatiaTa de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Aproximativ 10 hectare de vegetație uscată au ars, în această după-amiază, pe un câmp de la marginea localității Răuseni!

astăzi, 19:38
32

Pompierii au acționat rapid și au reușit să salveze culturile de grâu, floarea-soarelui, porumb și viță de vie din apropiere. Degajările mari de fum, suprafața mare incendiată, tempera...

Șase pompieri din Botoșani, Dorohoi și Săveni, detașați pe litoral, alături de colegi din țară!

astăzi, 19:11
118

Măsurile dispuse la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență sunt menite să asigure gestionarea eficientă a diverselor tipuri de risc și vizează acoperirea palierelor prevent...

Trei bărbați din Vrancea, reținuți la Botoșani pentru scandal în public și lovire! (foto, video)

astăzi, 18:48
72

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Investigații Criminale au emis vineri, 28 iunie 2024, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a trei persoane cu v&acir...