Trei bărbați din Vrancea, reținuți la Botoșani pentru scandal în public și lovire! (foto, video)

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Investigații Criminale au emis vineri, 28 iunie 2024, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a trei persoane cu vârstele cuprinse între 32 și 49 de ani din județul Vrancea, cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Din cercetări, a reieșit faptul că, în cursul zilei de luni, 24 iunie 2024, în timp ce persoanele bănuite de comiterea faptelor se aflau în fața unui local public din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict spontan, au agresat un bărbat de 45 de ani, provocându-i leziuni fizice, precum si alte două persoane care au intervenit în sprijinul victimei.

Cei trei au fost identificați pe raza municipiului Botoșani, fiind conduși la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere.

Ulterior, au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  I.P.J Botoșani.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu provocat de un scurtcircuit într-o localitate din Botoșani, câteva hectare de miriște și grâu distruse! (foto, video)

astăzi, 20:26
206

Un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Coțușca a ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Împreună cu Serviciul Voluntar pent...

Doi elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni au intervenit în ajutorul unui botoșănean căruia i s-a făcut rău!

astăzi, 19:21
218

Șoferul mașinii în care se afla bărbatul a strigat după ajutor, iar cei doi elevi jandarmi au procedat la scoaterea bărbatului inconștient din mașină, după care l-au așezat într-...

O primărie din județ angajează secretar cu facultate și master. LISTA locurilor de muncă

astăzi, 18:48
139

Primăria comunei Unțeni scoate la concurs un post de secretar. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare și master și să aibă 5 ani vechime în muncă. Postul este pe ...