Partidul lui Băsescu a intrat în lupta pentru Parlament. Cine candidează la Botoşani! FOTO

Partidul lui Băsescu a intrat în lupta pentru Parlament. Cine candidează la Botoşani! FOTO
Senatorul Corneliu Popescu şi liderul PMP Botoşani, Dan Ionescu, sunt cei care deschid lista candidaţilor botoşăneni la Senat şi Camera Deputaţilor pentru alegerile parlamentare.

Organizaţia judeţeană a PMP a depus dosarele de candidaturi pentru parlamentare, la Biroul Electoral de Circumscripţie prezentându-se toţi candidaţii de pe cele două liste. Astfel, pentru Senat vor candida Corneliu Popescu, Alina Chelaru, Sergiu Zvîncă, Viorel Călinescu şi Liliana Badale. Pentru Camera Deputaţilor, lista îi cuprinde pe Dan Ionescu, Tereza Nica, Andreea Pălei, Corneliu Bălăşanu, Vasile Adăscăliţei, Alexandra Moldovanu, Daniela Rebenciuc şi Petru Haucă.

"Obiectivele noastre sunt, în primul rând, echitate, faptul că la noi există şi un echilibru pe liste atât în ce priveşte media de vârstă precum şi genul- atât femei, cât şi bărbaţi, luptă pentru a reda demnitatea părinţilor noştri ca pensionari, care în momentul de faţă sunt un pic umiliţi de sistem atât de sănătate, cât şi de pensii, care nu este cel mai în regulă, pentru a ajuta mediul de afaceri cu o legislaţie nu atât de stufoasă, mult mai clară, tot ce înseamnă visele copiilor noştri", a declarat Daniel Ionescu.

Corneliu Popescu a atras atenţia că pe listele de candidaţi se găsesc oameni noi, ce nu au probleme cu justiţia. "Vom fi un partener de dialog pentru toate forţele politice, adică nu ne vom referi sub nicio formă la ceilalţi candidaţi de la celelalte partide. Îi invităm pe toţi locuitorii judeţului Botoşani la vot pentru că numai prin vot pot să facă diferenţa", a susţinut Corneliu Popescu.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
253

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
414

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
128

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...