Șofer rănit după ce a rupt un indicator rutier și a ajuns într-un copac, pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO
ACCIDENT!

Șofer rănit după ce a rupt un indicator rutier și a ajuns într-un copac, pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO
Un bărbat a fost rănit, sâmbătă dimineața, după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului Botoșani-Suceava.

Șoferul, aflat la volanul un VW Golf, se deplasa dinspre Baisa către Botoșani iar la intersecția cu drumul care duce la Mănăstirea Doamnei a acroșat un VW Passat care voia să intre pe european.

În urma impactului, șoferul VW-ului Golf a pierdut controlul asupra volanului, a lovit parapetul metalic, a rupt un indicator rutier, după care mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit înt-un copac. Martorii la accident au sunat la 112, șoferul de pe Golf fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului a ajuns și o autospecială cu apă și spumă din cadrul ISU, pompierii intervenind pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Din primele cercetări făcute la fața locului, vina pentru producerea accidentului aparține șoferului VW-ului Passat care nu a acordat prioritate Golfului. 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
203

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
326

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
118

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...