Grav accident la Copălău! Un camion s-a răsturnat după ce a pătruns pe contrasens! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Grav accident la Copălău! Un camion s-a răsturnat după ce a pătruns pe contrasens! FOTO, VIDEO
Un nou accident rutier s-a produs pe drumul european Botoșani-Iași, la ieșirea din localitatea Copălău. Șoferul unui camion a ajuns, marți seara, cu mastodontul în pădure, după ce a pierdut controlul volanului.

Camionul, înmatriculat în Tulcea, era încărcat cu floarea soarelui și se deplasa dinspre Botoșani către Iași. În localitatea Cotu, într-o pantă, șoferul, în vârstă de 43 de ani,  a pierdut controlul volanului, din câte se pare din cauza unei defecțiuni, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat pe partea stângă a drumului, în pădure, rupând și câțiva copaci. Doar o minune a făcut să scape cu viață, mai multe crengi groase intrând prin parbriz.



Bărbatul a reușit să iasă din mașină, ajutat de colegii să, fiind mai multe camioane care se deplasau în coloană spre portul din Constanta. Victima a fost preluată de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă care i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului. Soferul a refuzat sa fie transportat la spital.

Pompierii au intervenit și pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu, pe șosea și în jurul camionului fiind scurgeri de carburanți.

În zona în care a avut loc accidentul circulația se desfășoară cu dificultate, pe un singur sens. Marfa din camion s-a împrăștiat pe șosea și în pădure.

"La locul accidentului am găsit pe partea stângă a sensului de mers un autotren răsturnat. Din accident a rezultat o victimă, respectiv conducătorul auto care a ieșit ajutat de ceilalți colegi cu care se deplasa în coloană. Din spusele colegilor se pare că autotrenul ar fi avut o defecțiune la sistemul de rulare, fapt care ar fi condus la producerea accidentului. Victima a fost predată echipajului de Terapie Intensivă Mobilă. Pentru înlăturarea celorlalte pericole încercăm să dirijăm combustibilul scurs din rezervor pentru a nu produce alte pagube, în special mediului, exitând o cantitate mare de motorină care se scurge din rezervor", a declarat Narcis Jachel, din cadrul ISU Botoșani. 









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectil perforant descoperit la un centru de colectare a fierului vechi din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:27
18

Un proiectil perforant a fost descoperit, luni, la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Botoșani. Un angajat a observat obiectul pe rampa de sortare a deșeurilor feroase. Acesta ș...

PS Nichifor Botoșăneanul va sfinți, în această săptămână, Aşezământul Social „Sfânta Irina” din Botoșani!

astăzi, 14:10
49

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a făcut publice evenimentele care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 19-25 mai 2024.Luni, 20 maiContinuă campania de prevenţie...

Centrul din Botoșani unde oamenii merg să ajute alți oameni își mărește echipa, ce posturi sunt disponibile!

astăzi, 13:40
113

Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani caută să angajeze doi asistenți medicali generaliști. Pentru unul dintre aceste posturi, candidatul ideal trebuie să aibă vechime de minimum 5 ani, ...