Președintele Consiliului Județean: “Dacă aș avea timp aș merge și eu să protestez pentru drumuri”

Președintele Consiliului Județean: “Dacă aș avea timp aș merge și eu să protestez pentru drumuri”
Protestele locuitorilor județului Botoșani vizavi de starea proastă în care se află multe drumuri județene sunt îndreptățite, susține Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

Acesta a făcut referire la acțiunea de protest ce va fi organizată, sâmbătă, pe DJ293 Dorohoi-George Enescu-Havârna-Darabani unde sute de oameni se vor aduna pentru a-și striga nemulțumirea vizavi de starea drumului.

Șeful CJ susține că respectivul tronson de drum este prins în contractul multianual de întreținere și se va interveni cât de curând cu plombări.

“Noi pe zona Havârna avem echipă care intervine la burdușiri, este trecută zona în reparații, trebuie să stăm de vorbă cu primarii, l-am rugat și pe directorul de la Drumuri Județene să meargă în zonă să discute cu primarii să îi lămurească că noi avem ca prioritate această zonă. Acum rezolvăm burdușirile apoi intrăm cu plombări pe acest drum. Avem o echipă la Răuseni unde drumul e mai rău. Sunt absolut îndreptățite protestele cetățenilor. Dacă aș avea timp să mă duc să protestez aș face-o și eu. Drumurile județene arată mfoarte, foarte prost, și nu dau vina pe nimeni", a declarat președintele Consiliului Județean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
303

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
516

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
152

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...