Investițiile la sălile de sport de la două licee, în stand-by

Investițiile la sălile de sport de la două licee, în stand-by
Două investiții în sistemul de învățământ din municipiul Botoșani, care ar fi trebuit finanțate de Compania Națională de Investiții, stau deocamdată sub semnul întrebării.

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de joi au fost două proiecte de hotărâre privind predarea către Compania Națională de Investiții (CNI) a sălii de sport de la Colegiul Național M. Eminescu și a sălii de sport de la Liceul Pedagogic în vederea executării de lucrări de consolidare și reabilitare.

Întrucât ședința nu a putut fi ținută, din lipsă de cvorum, predarea acestor două obiective în vederea finanțării va fi întârziată.

“Marți am fost la Compania Națională de Investiții și am avut discuții legate de problemele municipiului. Am văzut stadiul la care suntem, drept urmare o hotărâre importantă pe care ne-a cerut-o CNI era și problema sălii de sport de la Colegiul Mihai Eminescu. Noi am dus și ultimele solicitări, am discutat cu proiectanții, au fost niște greșeli, am predat la CNI în regim de urgență ca să prindem lucrările pentru că se termină bugetul și acolo. Nefăcând ședința de astăzi (n.red. joi) sala de sport de la Eminescu o să mai aștepte ca și sala de sport de la Pedagogic, unde cei de acolo nu ne-au trimis nici măcar hârtiile. Și la CNI se lucrează cu un buget și cu cât e mai repede, cu atât e mai bine", a precizat primarul Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
108

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
75

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
240

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...