Reprezentanții Nova Apaserv chemați să dea explicații: "Mulți am semnat contractul la apă ca primarul"

Reprezentanții Nova Apaserv chemați să dea explicații: "Mulți am semnat contractul la apă ca primarul"
Membrii Consiliului Consultativ pentru Soluționarea Problemelor Persoanelor Vârstnice au solicitat prefectului Dan Nechifor ca la următoarea ședință să fie prezenți și reprezentanți ai societății Nova Apaserv.

Pensionarii spun că au mai multe probleme cu care se confruntă care țin de operatorul de apă și canal, dar care până acum nu și-au găsit rezolvare în totalitate. Prefectul județului le-a transmis pensionarilor că un alt aspect important care ar trebui discutat cu cei de la Nova Apaserv este cel privitor la contractele încheiate cu furnizorul de utilități, în ceea ce privește modul de facturare a consumului.

“Mulți dintre noi cred că am semnat contractul fără să îl citim. O să avem supriza când citim acolo să vedem că nu putem rezolva nimic. Poate încercăm să îmbunătățim și să solicităm încheierea unui nou contract. O să citim împreună contractul cu cei de la Nova Apaserv și veți vedea că mulți am semnat ca primarul. Putem chema și alți furnizori de utilități, nu numai Nova Apaserv", a spus prefectul Dan Nechifor.

Pe de altă parte, pensionarii au criticat faptul că la Nova Apaserv s-au făcut angajări pe bandă rulantă, dar zonele cu adevărat importante, cum ar fi intervențiile, nu sunt acoperite cu personal așa cum ar trebui.

“Ei și-au umflat statul de tehnicieni și au dat afară muncitorii și atunci cine să se ocupe de întreținere. Nu era normal să păstreze niște echipe de întreținere? Să mai reducă din cei de la birouri", a spus un membru al Consiliului Consultativ pentru Soluționarea Problemelor Persoanelor Vârstnice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
159

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
528

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
69

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...