Primarul le-a dat mână liberă viceprimarilor să aleagă ce atribuţii vor

Primarul le-a dat mână liberă viceprimarilor să aleagă ce atribuţii vor
Imediat după preluarea mandatului, noul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a avut o şedinţă cu toţi directorii din cadrul Primăriei şi cu cei doi viceprimari.

Edilul-şef al urbei a lăsat la latitudinea viceprimarilor să îşi aleagă de ce domenii vor să se ocupe.

“I-am rugat pe domnii viceprimari, şi am lăsat la latitudinea dumnealor, să îşi aleagă fiecare cu ce vrea să se ocupe. Le-am dat un termen şi trebuie să vină la mine să îmi spună şi i-am rugat să îşi aleagă cât mai multe teme. A fost o discuţie colegială şi amicală. Cu cât vin mai repede cu atât mai bine", a spus Cătălin Flutur.

Cei doi viceprimari spun că decizia finală în ceea ce priveşte trasarea atribuţiilor îi va reveni primarului, iar ei vor accepta tot ceea ce li se va da.

“Am avut o discuţie cu domnul primar şi i-am transmis faptul că decizia în aparţine în unanimitate, i-am transmis lista cu atribuţiile pe care le-am avut şi lucrurile pe care le cunosc, rămânând ca domnia sa să se decidă şi eu să accept ceea ce îmi va transmite cu încrederea că voi putea duce la îndeplinire orice atribuţie voi primi", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

“Decizia finală va fi a domnului primar, mi-aş dori ceva legat de activitatea mea şi de profesia mea şi încă sunt în dezbatere vizavi de celelalte atribuţii, încă mă gândesc. Discut cu colegii mei, cu domnul primar, şi săptămâna viitoare probabil voi şti", a spus şi viceprimarul Marian Murariu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
269

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
461

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...