ABSENȚĂ în masă a liberalilor de la ședința de constituire a Consiliului Județean! FOTO

ABSENȚĂ în masă a liberalilor de la ședința de constituire a Consiliului Județean! FOTO
Surpriză la ședința de constituire a noului Consiliu Județean, convocată miercuri de prefectul județului. 14 din cei 15 liberali aleși să facă parte din Consiliu în urma scrutinului din 5 iunie nu au fost prezent la această ședință.

Singurul prezent a fost Florin Bulgaru, ales primar al comunei Răchiți, care va renunța la mandatul de consilier. Acesta nu s-a așezat la masă alături de ceilalți consilieri, ci a preferat să stea în sală.

Întrucât nu a fost întrunit cvorumul de două treimi din numărul total al consilierilor județeni, prefectul a fost nevoit să reprogrameze ședința pentru weekend.

“Îmi pare rău că colegii liberali nu au respectat convocarea făcută de prefect pentru ziua de astăzi. Îi așteptăm peste trei zile să ne întâlnim în ședință de constituire a Consililui Județean pentru că județul are nevoie de stabilitate și nu de lucruri făcute pe picior sau în bășcălie", a declarat Costică Macaleți, viitorul președinte al Consiliului Județean.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, nu a fost prezent la birou la ora la care a fost convocată ședința de constituire. 






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
103

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
192

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
92

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...