Gravida vinovată de producerea accidentului de la ANL Cișmea a născut un baiat! Vezi care este starea acestuia! FOTO
UPDATE!

Gravida vinovată de producerea accidentului de la ANL Cișmea a născut un baiat! Vezi care este starea acestuia! FOTO
Neatenţia unei şoferiţe a dus la rănirea a patru persoane, miercuri dimineaţă, în cartierul ANL Cişmea.

O femeie aflată la volanul unui Ford Fiesta, Simona M., de 39 de ani, se deplasa în interiorul cartierului, pe strada cu prioritate. În maşină cu aceasta se afla şi o fetiţă. O altă şoferiţă, Mariana P., de 29 de ani, aflată la volanul unui Matiz, care circula din sens opus a vrut să vireze stânga, pentru a intra pe o străduţă lăturalnică, dar nu a acordat prioritate Fordului, celei două autoturisme ciocnindu-se violent.

În urma impactului, şoferiţa de pe Matiz, însărcinată în opt luni, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind imediat preluată de o Ambulanţă şi transportată la spital. 

Şi şoferiţa de pe Ford şi fetiţa, dar şi o pasageră din Matiz, au avut nevoie de ajutorul medicilor, fiind de asemenea transportate la spital pentru îngrijiri.

"Am fost solicitati pentru un accident rutier cu 4 victime. Am acordat primul ajutor pana la sosirea celorlalte echipaje de ambulanta. Noi am preluat o gravida cu traumatism cranio-cerebral, cu fractura la bratul stang si un traumatism abdominal. ", ne-a declarat Liviu Stan, medic SJA Botosani.​

La locul accidentului au ajuns şi pompierii. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE: 

Soferita care, miercuri dimineata, a produs un accident de circulatie pe o strada din cartierul ANL Cismea, ea fiind gravida in 8 luni, a nascut la Sectia de Obstetrica și Ginecologie la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Mariana P. se afla la volanul unui Daewoo Matiz, iar la un moment dat s-a izbit intr-un Ford Fiesta care circula din sens opus. In urma impactului, 4 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, printre ele si soferita vinovata, care a fost bagata direct in sala de operatie.

Aceasta a dat nastere unui baietel de 2,6 kg, care este sanatos si nu a suferit leziuni. Proaspata mamica va fi transferata la Spitalul Judetean Mavromati pentru ca are o fractura la mana stanga si mai multe rani. 















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
55

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
55

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
62

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...