Nova Apaserv întrerupe furnizarea apei DOUĂ weekend-uri la rând!

Nova Apaserv întrerupe furnizarea apei DOUĂ weekend-uri la rând!
Societatea Nova Apaserv Botoșani anunță oprirea sistemului de alimentare cu apă pe traseul Bucecea - Dorohoi - Botoșani – Flămânzi, în perioada 01-03 iulie 2016, în vederea executării de către S.C. Victor Construct S.R.L. a lucrărilor de montaj a vanelor în cadrul contractului ,,Îmbunătăţirea STAP Cătămărăşti şi Bucecea".

Furnizarea apei va fi oprită în ziua de vineri, 01 iulie 2016 ora 20:00, iar repunerea în funcțiune a sistemului va începe în ziua de duminică, 03 iulie 2016 ora 06:00.

Oprirea sistemul de alimentare cu apă va afecta municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Bucecea, Flămânzi, precum și comunele Băluşeni, Brăeşti, Broscăuţi, Copălău, Cristeşti, Curteşti, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiţi, Stăuceni, Unţeni, Văculeşti, Vlădeni.

Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat, pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia funcţie de locul de consum, întregul sistem urmând a intra în parametrii normali de funcționare abia în cursul zilelor de duminică şi luni.

Menționăm de asemenea că, din cauza întreruperii totale a funcționării sistemului de alimentare precum și vechimii unor conducte de aducțiune/distribuție, este posibil ca temporar, și în unele zone, cu toate manevrele de purjare efectuate, turbiditatea (lipsa de transparenţă a apei) să înregistreze valori peste limitele normale.

Precizăm că prima oprire a sistemului de alimentare cu apă pe traseul Bucecea - Dorohoi - Botoșani – Flămânzi programată în perioada 24-26 iunie 2016 râmăne in vigoare.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare.

Nova Apserv

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

Luni, 20 Mai 2024
77

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

Luni, 20 Mai 2024
219

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

Luni, 20 Mai 2024
113

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...