Rezultatele la etapa națională a Concursului de Chimie "Raluca Rîpan"
Stiri BotosaniMarţi, 14 Iunie 2016Actualitate6372 vizualizăriLa această competiție au participat 127 de elevi din 38 de județe și municipiul București, Au fost acordate 3 premii și 15 mențiuni din partea Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și 49 de mențiuni speciale, acestea fiind acordate de Inpectoratul Școlar Județean Botoșani, în colaborare cu Asociația Kimik a profesorilor de chimie din județul Botoșani.
Județul Botoșani a fost reprezentat de 8 elevi. Eleva Maria Gabriela Gafița, de la Liceul Teoretic Grigore Antipa, pregătită de prof. Carmen Nechita a obținut mențiunea Ministerului Educației, iar Elevii Șerban Nistor și Cosmina Mihoreanu, de la Colegiul Național Mihai Eminescu, pregătiți de prof. Mihaela Vasilache, au obținut mențiuni.
Vezi AICI rezultatele obținute de elevi!
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!
59
Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c., i...
Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)
131
Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...
Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!
132
Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c., ...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici