Sărbătoarea de 1 iunie, la Centrul de Sănătate Mintală, cu joc şi distracţie! FOTO- VIDEO

Sărbătoarea de 1 iunie, la Centrul de Sănătate Mintală, cu joc şi distracţie! FOTO- VIDEO
Deosebit de inspirate au fost cadrele medicale de la Centrul de Sănătate Mintală- Copii, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati atunci când au decis să organizeze "serbarea" de 1 Iunie în faţa Centrului, sub soare.

Acolo, micii pacienţi au avut loc să se desfăşoare, să coloreze cu cretă, să danseze în hore, să-şi dovedească talentul în a recita poezii şi a cânta. Potrivit tradiţiei, copiii, pacienţi ai CSM, au fost sărbătoriţi, având de partea lor elevii şi conducerea Şcolii Sanitare "Dr. Doc. Enescu- Longinus" din Botoşani şi a Centrului de Reabilitare şi Recuperare Sasca Mică- Suceava.

Copiii, împărţiţi pe grupe, şi-au făcut apariţia la microfon, în aplauzele tuturor, şi au spus poezii şi au cântat, în condiţiile în care aceste "mici reuşite" sunt extraordinare pentru ei, pentru părinţi şi pentru cadrele medicale de la CSM. De departe, partea cea mai distractivă a fost ridicarea paraşutei de către părinţi şi cadre medicale, sub care s-au "ascuns" să danseze copiii. Apoi, paraşuta a fost umplută cu mingiuţe din plastic şi săltată de zecile de mâini şi mânuţe care o ţineau. Copiii nu s-au dat înapoi nici când au fost rugaţi să ajute la strângerea mingilor în sac.

Pentru prestaţiile lor artistice, pacienţii au fost recompensaţi cu prăjituri, sucuri, cărţi de colorat precum şi alte mici cadouri Medicul Maria Dardai, coordonatorul CSM, a mulţumit tuturor pentru implicarea în sărbătoare şi a accentuat asupra faptului că efortul copiilor de a recita şi de a cânta este cu adevărat remarcabil.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
54

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
117

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...