Încă un membru al familiei Amișculesei, condamnat pentru evaziune fiscală!

Încă un membru al familiei Amișculesei, condamnat pentru evaziune fiscală!
Una dintre nurorile omului de afaceri Dumitru Amișculesei a fost condamnată de magistrații Tribunalului Botoșani, după ce a fost judecată pentru evaziune fiscală și uz de fals.

Potrivit sentinței instanței, Raluca Amișculesei a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de cinci ani. De asemenea, judecătorii i-au interzis să mai administreze vreo societate comercială timp de doi ani.

Ea va trebui să plătească și suma de 164.014 lei, reprezentând valoarea prejudiciului, plata urmând să se facă în solidar cu societatea Daryany Firacos SRL. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel. (DECIZIA Tribunalului Botoșani)

Potrivit anchetatorilor S-a reţinut că inculpata, în perioada mai-decembrie 2010, în calitate de administrator al societăţii Daryany Firacos SRL Botoşani, a dispus înregistrarea în evidenţa contabilă a 64 de facturi false emise în numele societăţii Mercado SRL Alba Iulia.

Faptele pentru care mai mulți membri ai familiei Amișculesei au fost trimiși în judecată au ieșit la iveală în urma descinderilor din anul 2011.

Citește și LOVITURĂ pentru omul de afaceri Dumitru Amişculesei! Ajunge din nou la închisoare! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
51

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
168

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
82

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...