Regele Mihai figureaza pe lista ANAF cu o datorie la stat mai mare decât a lui Gigi Becali! Ce alte nume mai găsim în lista "buclucaşă"!

Regele Mihai figureaza pe lista ANAF cu o datorie la stat mai mare decât a lui Gigi Becali! Ce alte nume mai găsim în lista "buclucaşă"!
Regele Mihai figureaza pe lista persoanelor fizice cu mari datorii la bugetul de stat, lista data publicitatii luni de ANAF. Mai exact, Mihai I, domiciliat in Sectorul 1 din Bucuresti, are obligatii fiscale de 4.107.135 lei doar la bugetul de stat, nu si la bugetul asigurarilor de sanatate, nicio parte din suma nefiind contestata.

Datoria regelui la bugetul de stat este mai mare chiar decat a lui Gigi Becali, care datoreaza suma de 3.989.530 lei, si decat a lui Silviu Prigoana, care figureaza pe lista cu 3.967.774 lei.

Lista ANAF cu persoanele fizice care datoreaza la bugetul de stat sume mai mari de 1.500 de lei a furnizat numeroase surprize, nume mari de pe scena publica figurand pe ea, arată Ziare.com.

Printre acestea se numara Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, si sotia lui, Lacrima, amandoi cu peste 350.000 de lei, Daciana Sarbu, sotia fostului premier Victor Ponta, fostii ministri Eugen Teodorovici, Adriean Videanu si Elena Udrea, Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, precum si candidatii in Bucuresti la alegerile locale din 5 iunie Robert Negoita, Marian Vanghelie si Catalin Predoiu.

Pe primul loc in top este Robert Negoita, primarul Sectorului 3 si candidatul PSD la aceeasi primarie, care are datorii de 232 de milioane de lei la stat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
85

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
51

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...

Cod galben de ploi și grindină în șapte localități din Botoșani!

astăzi, 17:55
289

Până la ora 18:35, localitățile Dorohoi, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Cândești, Brăești, Văculești și Lozna se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galbe...