Corpul de control al lui Ciolos cere romanilor informatii utile despre cazul dezinfectantilor! La ce adresă se pot face "informările"!

Corpul de control al lui Ciolos cere romanilor informatii utile despre cazul dezinfectantilor! La ce adresă se pot face "informările"!
Corpul de control al premierului solicita, pe pagina de Facebook, informatii despre cazul dezinfectantilor din spitale.

"In vederea clarificarii situatiei dezinfectantilor medicali, aflata in atentia Corpului de Control al Primului Ministru, puteti trimite orice informatii utile la adresa de e-mail informatii@control.ro, insotite, in masura posibila, de elemente de suport pentru aceste informatii, si de datele dumneavoastra de contact", se scrie in mesajul citat.

La comentariul unei utilizatoare de Facebook ce acuza ca "vreti sa ne transformati intr-o natiune de delatori", Corpul de control a raspuns ca "exista persoane din sistemul de sanatate care au venit, din proprie initiativa, cu informatii. Reclamarea unor fapte grave, din cauza carora mor oameni in spitale, nu este un fapt reprobabil."  

De asemenea, cand s-a amintit ca SRI a spus ca a trimis 100 de informari pe aceasta tema, institutia a replicat ca "o sursa nu exclude folosirea si a altor surse de informatii".

"Folosim orice informatie, din orice sursa", se intareste in alt comentariu scris de corpul de control al premierului pe pagina de Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
74

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
115

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
39

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...