Mere verzi, Băsescu şi candidaţi PMP în faţa a sute de simpatizanţi ai Mişcării Populare! FOTO
BOTOSANI

Mere verzi, Băsescu şi candidaţi PMP în faţa a sute de simpatizanţi ai Mişcării Populare! FOTO
Sala mare a Casei Sindicatelor este la această oră a după-amiezei de sâmbătă plină de membri de partid şi simpatizanţi ai Partidului Mişcarea Populară, veniţi să-şi vadă liderul, Traian Băsescu, fost preşedinte al României.

Întâlnirea este moderată de preşedintele filialei judeţene a PMP, Mihai Ţâbuleac, el însuşi candidat la Primăria Municipiului Botoşani şi aflat pe prima poziţie a listei de candidaţi la Consiliul Judeţean.

În discursul său, Mihai Ţâbuleac i-a prezentat pe liderii centrali ai partidului, veniţi de la Bucureşti pentru a-i mobiliza la vot. Pe lângă Traian Băsescu, la Botoşani au venit fostul ministru al Justiţiei şi de externe, Cristian Diaconescu, şi fostul consilier prezidenţial Dorel Onaca, "coleg cu mine la Senat, atunci când eram parlamentar", după cum l-a prezentat Mihai Ţâbuleac.

Liderul PMP Botoşani şi-a început discursul amintind că Traian Băsescu a fost la Botoşani în mai multe rânduri, dar mai ales cu ocazia calamităţilor de la Rădăuţi Prut, din 2008, şi de la Dorohoi, în 2010. "Judeţul Botoşani este din nou calamitat! Vine în faţa dumneavoastră un val de aventurieri care vă cer votul", i-a caracterizat Mihai Ţâbuleac pe ceilalţi contracandidaţi.

Potrivit acestuia, PMP a desemnat 54 de candidaţi pentru funcţii de primari şi 966 de candidaţi pentru funcţii de consilieri locali.

"Eu candidez pentru că mă simt dator faţă de comunitatea din care fac parte. Cred că ce se întâmplă în comunităţile noastre nu este deloc bun şi traiul nostru este din ce în ce mai perimat. Cred că un nou proiect politic este necesar, iar acest proiect politic este Partidul Mişcarea Populară", a declarat Mihai Ţâbuleac.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce riscați dacă folosiți e-Factura pentru operațiuni fictive!

astăzi, 20:20
33

 Aceeași pedeapsă este și pentru „folosirea de către contribuabil, cu rea-credinţă, a sistemului naţional privind factura electronică RO e-Factura, în vederea creării apa...

Sucevean prins la Botoșani transportând ilegal lemne!

astăzi, 19:13
30

Acțiunile pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor de natură penală sau contravențională la regimul silvic continuă în județul Botoșani.Marț...

Proiect ANPC : Consumatorii vor fi informaţi cu privire la micşorarea cantităţii produselor vândute la acelaşi preţ!

astăzi, 18:21
37

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a anunţat, miercuri, că a publicat în transparenţă decizională, pe site-ul propriu, www.anpc.ro, un proiect de ordin al preşedintel...