Judecat pentru că furniza substanţe halucinogene!

Judecat pentru că furniza substanţe halucinogene!
Şi-a riscat libertatea pentru o mână de "iarbă" pe care urma să o vândă unor inconştienţi care se otrăvesc cu bună ştiinţă.

Este vorba de un tânăr din Botoşani, care a fost trimis în judecată de procurorii Biroului Teritorial Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). În decembrie 2014, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, Marius M. a efectuat operaţiuni cu produse suspectibile a produce efecte psihoactive.

Mai exact, a procurat, importând de la o firmă din Spania, şi a transportat fără drept cantitatea de 200 de grame de fragmente vegetale în care s-a pus în evidenţă un produs susceptibil a produce efecte psihoactive, făcând parte din clasa paracanabinoizilor sintetici.

"Tânărul a fost depistat pe 9 decembrie 2014 de către jandarmi deţinând fără drept, asupra sa, astfel de bunuri, pe care le preluase de la firma de curierat şi le transprota la domiciliul său, urmând să le pună în vânzare sau să le ofere unor consumatori din anturajul său", spun anchetatorii botoşăneni.

Tânărul a fost trimis în judecată pentru efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
251

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
405

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...