Trimis la puşcărie după ce şi-a ameninţat cu moartea fosta soţie!

Trimis la puşcărie după ce şi-a ameninţat cu moartea fosta soţie!
Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Dorohoi, a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare de magistraţii Curţii de Apel Suceava după ce a încălcat măsura controlului judiciar şi a intrat în locuinţa fostei soţii, deşi nu avea dreptul să se spropie de aceasta, ameninţând-o cu moartea.

Adrian Lozneanu a primit o pedeapsă de doi ani, două luni şi 20 de zile de închisoare, în regim de detenţie. (Vezi AICI decizia instanţei).

Cei doi soţi erau divorţaţi, copilul care a rezultat în urma căsătoriei rămânând în grija mamei, lucru care l-a înfuriat pe bărbat. 

El a trimis pe telefonul fostei soţii mai multe mesaje de ameninţare şi a intrat şi în locuinţa acesteia din satul Broscăuţi, unde a făcut un scandal monstru.

Lozneanu a fost trimis în judecată pentru ameninţare, violare de domiciliu şi loviri şi alte violenţe. Anterior, dorohoianul mai primise o condamnare cu suspendare după ce a încălcat un ordin de protecţie pe care fosta soţie îl obţinuse în instanţă.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
180

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
182

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
264

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...