Valeriu Iftime vrea sa schimbe domiciliul pentru a vota un primar...cu educatie: "Este o TRAGEDIE. Nici nu a terminat liceul"
BOTOSANI

Valeriu Iftime vrea sa schimbe domiciliul pentru a vota un primar...cu educatie: "Este o TRAGEDIE. Nici nu a terminat liceul"
Pe data de 5 iunie 2016, botosanenii isi vor alege primarul din comunele si orasele unde locuiesc, insa un important om de afaceri din judet vrea sa-si schimbe adresa de domiciliu, suparat pe candidatii la Primarie din comuna.

Este vorba despre unul dintre actionarii grupului ELSACO, Valeriu Iftime, care locuieste in satul Catamarasti Deal, comuna Mihai Eminescu. Acesta s-a declarat revoltat de faptul ca actualul primar nu are terminat liceul, precizand ca educatia este esentiala intr-o asemenea functie.

"Eu votez intr-un loc in care nu am primar. Eu votez la Mihai Eminescu, va dati seama? Pentru mine e un supliciu a merge la vot sa o votez pe Aneda Gireada. Jur! A merge la vot, pentru mine e ca si cum m-as duce sa-mi bag un pix in ochi. Serios! A o vota pe Aneta Gireada, care nu a terminat liceul, pentru mine este o TRAGEDIE a democatiei. La Cătămărăşti, oamenii deştepţi nu înţeleg cum Gireadă conduce ostilităţile ca un mareşal dintr-o armată pierdută. Prima mea nemulţumire este că nu are şcoală. Educaţie este esenţială. Este praf în ochi să ai străzi bune, să ai canalizare. Este esenţial să ai educaţie. Dacă vrem să ne dezvoltăm, avem nevoie de oameni educaţi. Este cea mai bogată comună a judeţului şi are nevoie de altă soartă.  Dacă nu o să fim foarte atenţi să votăm oameni cu viitor, cu credinţă, în primul rând cu educaţie… Nu te poţi face la 40 de ani filozof când nu ai citit Punguţa cu doi bani, la vremea ei. Peste tot în România avem nevoie de oameni valoroşi. Eu ma mut, ca sa pot vota", a declarat Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...