Botoşănean judecat după o poveste de dragoste cu o copilă!

Botoşănean judecat după o poveste de dragoste cu o copilă!
Până la cinci ani de puşcărie riscă un tinerel de 23 de ani, care "şi-a pus mintea" cu o puştoaică de clasa a VIII-a, cu care a întreţinut relaţii sexuale repetate.

Recent, pe rolul Judecătoriei Dorohoi a fost înregistrat un dosar ce priveşte comiterea infracţiunii de "act sexual cu un minor", judecat fiind un tânăr de 23 ani de ani, din Văculeşti.

Potrivit rechizitoriului, legătura dintre cei doi a început în toamna anului trecut, când tânărul a întâlnit-o pe fată în curtea bisericii. Din vorbă în vorbă au schimbat numere de telefon şi au început seria mesajelor.

La un moment dat, relaţia a devenit mai serioasă, cei doi începând să întreţină relaţii sexuale. Poate că nimeni nu ar fi aflat de relaţia celor doi, dacă copila nu ar fi ajuns în urmă cu câteva luni la Secţia de Pediatrie, adusă de ambulanţă, după ce a consumat alcool împreună cu nişte puştani de-o vârstă cu ea şi i s-a făcut rău.

"Cu ocazia examinărilor la care a fost supusă, medicii au constatat deflorarea şi au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, care, alături de poliţişti, au declanşat o anchetă în urma căreia s-a ajuns la tânăr", spune Titiana Ungureanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

În urma anchetei sociale, s-a stabilit că minora provine dintr-o familie cu o situaţie materială precară. Mama este plecată la muncă în străinătate, iar fata, elevă în clasa a VIII-a, şi cei trei fraţi ai săi, toţi proveniţi din relaţii diferite, rămăseseră în grija bunicilor. Mai mult, bunica fetei ştia de relaţia celor doi, însă nu a dat semne de îngrijorare.

După finalizarea cercetărilor, anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a tânărului pentru act sexual cu un minor, cale de scăpare neexistând în cazul său.

 

Spune-ne opinia ta