Ce avere are noul subprefect al județului Botoșani!

Ce avere are noul subprefect al județului Botoșani!
Noul subprefect al județului Botoșani, Daniela Beclea, deține, potrivit ultimei declarații de avere, două apartamente, mașini, dar și un teren.

Beclea este proprietara unui teren în suprafață de 717 de metri pătrați, situat în intravilanul localității Cătămărăști Deal, pe care l-a cumpărat în anul 2015 împreună cu soţul şi pe care a început, anul acesta, construcţia unei case în suprafaţă de 180 de metri pătraţi.

În municipiul Botoșani deține două apartamente, unul cumpărat în anul 1995, împreună cu soțul, și al doilea pe care l-a dobândit în anul 2015, în urma unei donații.

De asemenea, subprefectul mai deține și două autoturisme, o Skoda și un BMW.

Potrivit declarației de avere are credite la trei bănci, unul de 20.000 de euro, scadent în 2021, și un credit de 30.000 de lei, scadent în 2019 şi un altul de 1,3 milioane lei, scadent în anul 2042.

Ca angajată a Primăriei Botoșani, la Serviciul Contabilitate, Daniela Beclea a avut un venit de 13.700 lei, în timp ce soțul ei, care este angajat al unei unități militare, a avut un venit de 40.000 lei.

Daniela Beclea a fost învestită în funcția de subprefect la începutul acestei săptămâni. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
456

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
148

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
420

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...