VIDEO Andrea Bocelli spune o poveste: "Acea femeie era mama mea și acel copil eram eu"

VIDEO Andrea Bocelli spune o poveste: "Acea femeie era mama mea și acel copil eram eu"
Andrea Bocelli (n. 22 septembrie 1958) este un tenor italian si un artist de muzica clasica, nascut intr-o familie de fermieri, care se ocupau cu vanzarea masinilor agricole si productia de vin, intr-un orasel mic, La Sterza, la 40 km sud de Pisa.

Inca din copilarie a inceput sa ia lectii de pian, flaut si saxofon, trompeta, trombon, harpa, chitara si tobe. La varsta de 14 ani a castigat primul concurs, Margherita d'Oro, cu cantecul O sole mio, scrie provita.ro.

La nastere a fost diagnosticat cu glaucom congenital, dar si-a pierdut vederea in totalitate la varsta de 12 ani.

A studiat Dreptul la Universitatea din Pisa si a practicat avocatura timp de un an.

Tenorul vorbeste despre mama sa, care, insarcinata fiind, a ajuns la spital, in urma unei crize de apendicita. Dupa tratament, medicii au sfatuit-o sa faca avort, deoarece copilul urma sa se nasca cu o deficienta. Tanara mamica a refuzat categoric si l-a nascut pe Andrea.

Bocelli le incurajeaza pe mamele care trec prin astfel de momente si care incearca sa salveze viata copilului lor.

"Vreau să vă spun o mică poveste. Și ea începe în felul următor: O tânără soție însărcinată a fost dusă la spital pentru o simplă criză de apendicită. Medicii au fost nevoiți să-i pună ghiață pe stomac, iar la finalul acestor tratamente medicii i-au recomandat să avorteze copilul. I-au spus că aceasta e cea mai bună soluție pentru că pruncul se va naște sigur cu o anumită dizabilitate / infirmitate.                                                      

Dar tânara și curajoasa soție a decis să nu facă avortul și copilul s-a născut.

Acea femeie era mama mea și acel copil eram eu.

Poate sunt subiectiv dar cred că ea a făcut alegerea potrivită. Și sper că această poveste să fie un îndemn pentru acele mame care se află uneori în momente dificile, în momente de viață complicate, dar vor să-și salveze viața copilului.
Ca rămas bun vă voi cânta o melodie foarte îndrăgită de copii mei și sper că vă place și vouă și am inclus-o pe ultimul album".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul din Botoșani unde oamenii merg să ajute alți oameni își mărește echipa, ce posturi sunt disponibile!

astăzi, 13:40
51

Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani caută să angajeze doi asistenți medicali generaliști. Pentru unul dintre aceste posturi, candidatul ideal trebuie să aibă vechime de minimum 5 ani, ...

Workshop extraordinar cu Zoltán Veres la Botoșani!

astăzi, 13:20
15

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, BIZZ.CLUB Botoșani, organizează o întâlnire extraordinară la Hotel Rapsodia din Botoșani, dedicată atât membrilor, cât și no...

Botoșănean dispărut în Germania, familia cere ajutorul Poliției din România! (Foto)

astăzi, 13:08
85

Iulian Ciulica este născut în Coțușca, județul Botoșani, figurând cu domiciliul în Crasnaluca.În cursul zilei de astăzi, 20 mai 2024, la nivelul Poliției Brăila a f...