Decizia luată de protestatarii de la Spitalul Mavromati!

Decizia luată de protestatarii de la Spitalul Mavromati!
Pentru a cincea zi consecutiv zeci de asistenţi medicali de la Spitalul Judeţean Mavromati au pichetat sediul Consiliului Judeţean, cerându-şi drepturile salariale.

La Botoşani a ajuns şi prim-vicepreşedintele Sanitas, Marius Sepi. În urma discuţiilor avute cu prefectul judeţului, preşedintele Consiliului Judeţean şi managerul Spitalului Mavromati, sindicaliştii au decis sistarea protestului.

Redăm mai jos comunicatul de presă al Sanitas Botoşani:

“Situaţia creată de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani unde angajaţii nu îşi primesc tichetele de masă la zi, precum şi refuzul de a încadra pe post de asistent principal 111 asistenţi medicali a condus la situaţia prezentă, şi anume, de a picheta Consiliul Judeţean Botoşani.

Federaţia SANITAS, prin prim-vicepreşedintele Marius Sepi, a fost alături de colegii din Botoşani la discuţiile purtate astăzi cu prefectul judeţului Botoşani, dl. Dan Nechifor, cu preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, dl.Gheorghe Sorescu şi cu managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, dl Mihai Corneliu.

În urma promisiunii ferme a preşedintelui Consiliului Judeţean, dl. Gheorghe Sorescu, ca va discuta cu managerul pentru a găsi soluţii de urgenţă privind încadrarea pe post de asistent principal a asistenţilor care au obtinut acest grad profesional, protestele au fost suspendate temporar.

La rândul lui, dl. Mihai Corneliu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani şi-a luat angajamentul ca până în luna iunie a acestui an să se ajungă la zi cu acordarea tichetelor de masă restante."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
16

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
173

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
124

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...