De profesie… scandalagiu!

De profesie… scandalagiu!

   Arhiva

Nemulţumit de faptul că barmaniţa a refuzat să-l servească cu băuturi alcoolice, deoarece se cinstise deja peste măsură, a început să o agreseze şi să distrugă tot ce i-a stat în cale.

"Distrugere" şi "loviri şi alte violenţe" sunt două infracţiuni pentru care va trebui să răspundă un tânăr de 28 de ani, în cazul în care va fi găsit vinovat de săvârşirea acestora, informează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoşani.
Vineri, 6 februarie, în jurul orei 11.00, nemulţumit de faptul că barmaniţa a refuzat să-l servească cu băuturi alcoolice, deoarece deja se afla sub influenţa licorilor lui Bachus, bărbatul a găsit de cuviinţă să o agreseze şi să distrugă tot ce i-a stat în cale, inclusiv casa de marcat.

Tânărul este o cunoştinţă mai veche a jandarmilor, care şi anul trecut i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală, tot pentru săvârşirea acestui gen de fapte, în acelaşi bar de pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi.

De altfel, el este cunoscut şi de majoritatea barmanilor din zonă, unde provoacă frecvent scandaluri şi tulbură ordinea şi liniştea publică, mulţi dintre aceştia fiind la curent cu comportamentul agresiv al acestuia, în special pe fondul consumului de alcool în exces.
        
    
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
376

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
140

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
408

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...