Copii din centrele de zi, în vizită la Consiliul Județean

Copii din centrele de zi, în vizită la Consiliul Județean
În dorinţa de a promova cunoașterea instituțiilor publice și a persoanelor care au responsabilități în domeniul promovării drepturilor copilului şi, în acelaşi timp, de a informa populaţia asupra beneficiilor aduse de către acestea, marți, 24 noiembrie 2015, Consiliul Judeţean Botoşani a primit vizita a 35 de copii din Centrele de zi din localitățile Ibănești și Dumbrăvița – coordonate de Serviciul de Asistență Socială al comunei Ibănești.
         
Copiii, însoțiți de Petru Aboghioaie - coordonatorul Serviciului de asistență socială Ibănești, au vizitat Palatul Administrativ și au participat la o întâlnire de lucru alături de consilierul președintelui Gheorghe Sorescu și funcționari publici din cadrul Direcției Dezvoltare și Promovare.
         
Programul de activități s-a bazat pe prezentarea de informații despre activitatea instituției și, de asemenea, a avut o latură interactivă, prin care aceștia au adresat întrebări reprezentanților Consiliului Județean Botoșani.
         
Consiliul Județean Botoșani apreciază astfel de inițiative din partea unor instituții și iși exprimă disponibilitatea de a colabora în cadrul acestor evenimente.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
2

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
138

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...