Zeci de medici candidează la alegerile pentru noua conducere a Colegiului Medicilor Botoșani!

Zeci de medici candidează la alegerile pentru noua conducere a Colegiului Medicilor Botoșani!
Zeci de medici din județul Botoșani s-au înscris la alegerile organizate de Colegiul Medicilor în vederea ocupării unui post în cadrul acestei organizații.

41 de medici și-au depus candidaturile pentru alegerile ce se vor organiza la finele acestei luni.

Vor fi aleși 13 membri ai Consiliului Județean al Colegiului Medicilor și șase supleanți, dar și o comisie de cenzori, formată din trei membri și doi supleanți. Există de asemenea și trei mandate de reprezentanți în Adunarea Națională a Colegiului Medicilor.

În cazul în care la primul tur de scrutin nu se prezintă jumătate plus unu din medicii cu drept de vot, va fi organizat un al doilea tur al alegerilor, la interval de o săptămână.

22 de medici specialiști și medici de familie și-au depus dosarele pentru Consiliul Județean al Colegiului, iar pentru comisia de cenzori s-au înscris cinci medici.

Președintele, cei doi vicepreședinți și secretarul se aleg din rândul celor 13 membri ai Consiliului Județean al Colegiului Medicilor.

Pentru Adunarea Națională a Colegiului Medicilor s-au înscris 14 medici. 

Printre medicii care și-au depus candidaturile se numără Ovidiu Mimor, Anton Pârvu, Delia Monica Adăscăliţei, Cristina Apetroaie sau Nicuşor Curteanu, Radu Malancea, Romică Coşovanu, Doru Culiceanu, Ecaterina Chihaia, Constantin Pleşca, Corneliu Rotaru, Mărioara Răusanu, Ana Maria Neamţu, Constantin Moşneguţu, Liliana Haidarli.

Colegiul Medicilor a fost condus până acum de medicul Doru Culiceanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
17

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
22

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
41

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...